Tjenester vi leverer

 

Best på Salg er spesialister i å bistå seriøse oppdragsgivere til å vokse i sine respektive markeder, hvor vi skaper nye engasjerte, forventningsfulle og nysgjerrige kunder som har et ekstremt lavt kundefrafall.

Nysalg B2B

Best på Salg er spesialister på å etablere og drifte B2B salgsteam. Vi har lang erfaring fra bedrifts markedet og vet viktigheten av å både avdekke og skape et behov for kunden for deretter å dekke dette behovet for bedriften. Vi har mange av bransjens beste  b2b salgskonsulenter tilgjengelig.

Nysalg B2C

Best på Salg har lang erfaring fra B2C markedet og vet hva privatpersoner verdsetter og hvordan tilnærming man skal ha til kunde samtalene for å skape nye fornøyde kunder. Vi har mange salgskonsulenter i selskapet som er vant med å slå solide rekorder, med god kvalitet i bunn.

Møtebooking

Best på Salg`s mannskap har også bred erfaring med møtebooking, både eksternt for andre salgsselskaper og for egne salgskanaler før vi drar ut i kundemøter. Gjerne med større selskaper som verdsetter å snakke ansikt til ansikt og ikke minst se løsninger i praksis. Vi har spesielt fokus på å avdekke og videreformidle relevant informasjon til salgskonsulentene som drar ut til den potensielle kunde for å bistå til å oppnå høy salgs hit-rate ute i møtene

Best på Salg er stolte av at vi er blant de 30 første CallCenterene som ble godkjent av Call Centernemda.