tjenester

Best På Salg er spesialister i å bistå seriøse oppdragsgivere til å vokse i sine respektive markeder, hvor vi skaper nye engasjerte, forventningsfulle og nysgjerrige kunder som har ekstremt lavt kundefrafall.

nysalg b2b

Business-to-business (B2B) aktivitet mot bedriftsmarkedet er vår kjernevirksomhet. For å lykkes her er det helt avgjørende å ha en grundig produkt og markeds forståelse, vi har derfor hos oss to daglige internmøter for alle salgskonsulenter hvor vi får påfyll av produktkunnskap, salgsteknikk og ikke minst hvordan vi skal utvikle vår positive mentale innstilling for å skape utvikling.

Vi har også egne regelmessige workshops hvor vi forbereder dagsaktuelle caser hvor vi kjører rolle-spill
for å kunne forvente det uforventede når vi skal i aksjon å imøtekomme våre reele kundemøter.

Våre ledere har samlet over 20 års erfaring i bedriftsmarkedet.

VÅR TILNÆRMING

%

PRODUKT-KUNNSKAP

%

SALGS-TEKNIKK

%

PMI

=

%

TOPPSELGER

nysalg b2c

Business-to-consumer (B2C) aktivitet mot privatmarkedet er noe vi behersker på høyeste nasjonale nivå.
For å lykkes her er listegrunnlag avgjørende, vi er ekstremt nøye på å kode ut samtaler riktig slik at våre potensielle kunder ikke blir ringt for ofte.

Hos oss jobber vi ikke bare hardt, men også smart. Vi har fokus på ta med kundene våre på en reise, underholde
de underveis med kvalitet som viktigste grunnpilar. Vi har mye fokus på at den prosentvise hit-raten ut i fra antall slåtte samtaler til alle salgskonsulentene våre skal være på et høyt nivå. Dette sikrer vi med regelmessige møter, men også sporadiske 1-1 til coaching ut fra behov.

Våre ledere har samlet over 30 års erfaring i privat markedet.

salgssamtalen

Vårt hovedfokus ligger i å avdekke behovet til kunden, de fleste har en problemstilling, de kanskje ikke er bevisste på at de har, som vi kan løse.

Under kan du se vår prosentvise fordeling av tidsbruk i en perfekt salgssamtale hos oss.

  • 5% 5%
  • 10% 10%
  • 50% 50%
  • 30% 30%
  • 5% 5%

intro >

interesse-vekker >

behovs-analyse >

argument-fase >

closing >

salgskurs

Vårt navn er ikke tilfeldig valgt, men som utgangspunkt i at vi har noen av Norges beste salgs ledere & selgere. Vi ønsker ikke bare å sitte på være yrkeshemmeligheter i stillhet. Men å hjelpe å forbedre nivået og kvaliteten generelt i salgsbransjen.

Vi har igjennom mange år opparbeidet en unik verktøykasse alle selgere uansett nivå har ekstrem nytteverdi av å få tilgang på. Her får man utforsket i praksis alle verktøyene verbalt for å heve kompetansenivået, markedsforståelsen og de salgstekniske ferdighetene, som igjen naturlig øker omsetningen og lønnsomheten i alt fra små aksjeselskap til større konsern.

Våre ledere kan leies, enten kan dere komme til våre flotte lokaler ved nasjonalteateret, eller så kan vi reise ut til deres lokasjon. Priser og betingelser avtales alltid ut fra størrelsesgraden på oppdraget.

øk lønnsomheten i din bedrift

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat, om hvordan vi kan hjelpe deg med å øke salg og omsetning i din bedrift.

tjenester

Best På Salg er spesialister i å bistå seriøse oppdragsgivere til å vokse i sine respektive markeder,

hvor vi skaper nye engasjerte, forventningsfulle og nyskjerrige kunder som har ekstremt lavt kundefrafall.

Nysalg B2B

Nysalg B2C

salgskurs

“Vi ønsker en telemarketing bransje som har god kvalitet, opererer folkelig ved å være høflige, lytter til kundene og alltid responderer på en konstruktiv måte i møte med potenielle kunder”